Home Actualitate Măşti pentru persoanele defavorizate, la Constanţa

Măşti pentru persoanele defavorizate, la Constanţa

by Crina Matei
0 comment

La Constanţa, se vor distribui măşti de protecţie pentru persoanele defavorizate, pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv şi persoanelor cu handicap. Toate persoanele vizate se vor putea prezenta începând cu data de 14 septembrie la cluburile de pensionari din municipiu pentru a-şi ridica măştile de protecţie.

Este vorba despre Clubul de pensionari „Duiliu Zamfirescu”, de pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, Clubul de pensionari de pe strada Cișmelei nr. 16, Clubul de pensionari Far, de pe strada Aurora nr. 2, blocul PF1, Clubul pensionari Poarta 6, de pe strada Brizei blocul FD3, Clubul de pensionari CET, de pe aleea Egretei nr. 2, Clubul de pensionari Tomis II, pe bulevardul Tomis nr. 211, blocul TS6B, Clubul de pensionari „Ştefan cel Mare”, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 77-79 şi Clubul pensionari „Casa de Cultură”, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66 blocul LE9.

Beneficiază de măşti gratuite persoanele care primesc ajutor social, pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusive şi persoanelor cu handicap.

Şi persoanele aflate în izolare la domiciliu primesc, zilele acestea, măşti de protecţie gratuite. Acestea vor fi distribuite direct beneficiarilor de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa.

related posts

Leave a Comment