Home Administrație publică Documentațiile de urbanism pot fi depuse online

Documentațiile de urbanism pot fi depuse online

by Romanov Alex
0 comment

Ținând cont de contextul actual, dar și pentru a scuti din drumurile pe care constănțenii le fac pentru a depune diverse documente, municipalitatea le amintește cetățenilor că au la dispoziție o platformă digitală pentru servicii de urbanism.

Aplicația dă posibilitatea de depunere online a cererilor pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire sau a autorizațiilor de desființare, precum și a documentației care face parte din procesul de obținere a certificatului de urbanism. Menționăm că pentru eliberarea autorizațiilor de construire/desființare se pot completa doar cererile online, documentația, în conformitate cu Legea 50/1991, fiind necesar a se depune fizic la birourile instituției.

Aplicația poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța – www.primaria-constanta.ro sau la următorul link – https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#.

Autoritatea locală continuă astfel procesul de digitalizare în cadrul instituției și simplifică procedura de depunere și obținere a documentațiilor de urbanism. Actele necesare pentru emiterea documentelor amintite se pot depune atât online, prin portal, dar și fizic la Centrul de Informare Cetățeni din mall-ul din centrul municipiului Constanța.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment