Home Actualitate Constănțenii decid pentru comunitate!

Constănțenii decid pentru comunitate!

by Florentina Lup
0 comment

Campania „Tu decizi pentru Constanța” a ajuns la momentul votului. În perioada 7 noiembrie – 4 decembrie 2022, puteți vota cele 35 de proiecte declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei.

Etapa unică de vot se desfășoară exclusiv online. Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

La finalul etapei de votare, va fi declarat câștigător proiectul cu cele mai multe voturi din domeniile în care acestea sunt încadrate.

Lista completă cu toate propunerile pentru fiecare domeniu și mai multe detalii despre acestea poate fi consultată pe platforma online a programului https://tudecizi.primaria-constanta.ro/proiecte

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Constanța și au împlinit vârsta de 18 ani își pot exprima votul pentru proiectele preferate. Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe https://tudecizi.primaria-constanta.ro sau autentificarea, dacă există deja un cont creat. Persoanele care vor să voteze însă nu au acces la platforma online, sunt așteptate la Centrul de Informare cetățeni din City Park Mall, unde vor fi îndrumate pentru crearea contului și pentru a vota.

Bugetul acestei ediții a procesului de bugetare participativă este de 5 milioane de lei/an.

related posts

Leave a Comment