Home Actualitate Schimbări de program la Teatrul de Stat Constanța

Schimbări de program la Teatrul de Stat Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Teatrul de Stat Constanţa a programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, spectacolul UNIVERSURI PARALELE de David Lindsay-Abaire, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, muzica Aida Šošić,  lighting design Alexandru Bibere, cu Mihaela Velicu, Lucian Iftime, Lana Moscaliuc, Cătălina Mihai și Cătălin Bucur, spectacol care a avut premiera în primăvara acestui an.

Teatrul de Stat Constanța se află în imposibilitatea de a susține reprezentația programată vineri, 4 noiembrie, a spectacolului „8 TAȚI”, regia Irisz Kovacs, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actorii din distribuție.

Contravaloarea biletelor va fi returnată direct la agenţia de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele cumpărate de la agenţie) sau automat, prin platforma Mystage, în cazul celor cumpărate online.

Din acelaşi motiv au fost reprogramate reprezentaţiile spectacolului SEASIDE STORIES, regia Radu Afrim, de vineri, 11 şi sâmbătă, 12 noiembrie:

  • Spectatorii care au cumpărat bilete la reprezentaţia de vineri, 11 noiembrie pot opta să le folosească pentru reprezentaţia de vineri, 2 decembrie sau să li se returneze contravaloarea biletelor.
  • Spectatorii care au cumpărat bilete pentru reprezentaţia de sâmbătă, 12 noiembrie pot opta să le folosească pentru reprezentaţia de sâmbătă 3 decembrie sau să li se returneze contravaloarea biletelor.

Termenul pentru exprimarea acestor opţiuni este data reprezentaţiei suspendate.

related posts

Leave a Comment