Home Actualitate Vești bune pentru tulceni

Vești bune pentru tulceni

by Antonia Mocanu
0 comment

Portul Tulcea va fi modernizat în scurt timp. Este vestea bună pe care tulcenii au primit-o la începutul acestei săptămâni deoarece, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, alături de administratorul public al județului, Vasile Strat au au participat, la o conferință de presă organizată cu ocazia emiterii ordinului de începere a lucrărilor pentru modernizarea portului Tulcea.

„S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor, în ciuda pesimismului abordat de unii. Din discuțiile pe care le-am avut, sperăm ca, în doi ani și jumătate, faleza și portul Tulcea să fie modernizate. Este o dorință veche a tulcenilor, o promisiune pe care am făcut-o, discutăm de demersurile pe care le- am început acum șapte ani și iată că a venit și ziua în care s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor. Sper ca de mâine, utilajele aduse aici să intre la lucru, iar în doi ani și jumătate să avem faleza finalizată cu toate lucrările care se suprapun peste investiția de bază, respectiv lucrările propuse prin concursul de soluții finalizat recent“, a declarat pe faleză președintele Horia Teodorescu.

Astfel lucrările intră în linie dreaptă pentru Tulcea. Vorbim despre un proiect de 40 de milioane de euro, care presupune aducerea la standarde moderne a portului și falezei municipiului și dar și modernizarea platformei portului falezei, care  se dorește a fi o zonă de promenadă. Doi ani și jumătate. Atât ar trebuie să dureze lucrările de modernizare în ceea ce privește portul Tulcea.

related posts

Leave a Comment