Home Actualitate Autoturisme noi, la Liceul Auto

Autoturisme noi, la Liceul Auto

by Antonia Mocanu
0 comment

Vești bune pentru elevii liceului „Dimitrie Leonida” din Constanța. Recent, municipalitatea dotat liceul cu două autoturisme ce au fost achiziționate pentru a veni în sprijinul tinerilor care efectuează practică, în cadrul unității de învățământ.

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” are clase de învățământ dual și profesional, în care elevii trebuie să facă practică pe autoturisme. Tocmai de aceea cele două autovehiculele ce au fost achiziționate recent de către municipalitate și donate unității de învățământ constănțene sunt extrem de bine venite pentru elevi.

Dotarea la cele mai înalte standarde a liceelor tehnologice din Constanța și nu numai reprezintă un element foarte important, pentru ca tinerii să beneficieze de o formare profesională adecvată, iar Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” a fost dotat în ultimele luni cu aparatură de ultimă generație. De asemenea, învățarea unei meserii se dovedește a fi un avantaj la angajare, deoarece pe piața muncii, personalul calificat este tot mai căutat, în acest sens elevii liceelor tehnologice din Constanța au nevoie de dotări de ultimă generație pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

Liceul Tehnologic „Dimitre Leonida” oferă instruire în mai multe domenii, precum mecanică, electromecanică, electrică sau transporturi și poate fi un bun punct de plecare, pentru o carieră de succes.

related posts

Leave a Comment