Home Actualitate Țara Piticilor și Gravity Park din Constanța se închid

Țara Piticilor și Gravity Park din Constanța se închid

by Antonia Mocanu
0 comment

Spațiile de distracții  din municipiu Țara Piticilor și Gravity Park intră în renovare. Regia Autonomă Administrarea Domeniului Public și Privat Constanța a luat această decizie deoarece cele două parcuri aveau nevoie de acest lucru de ceva timp. Tocmai de aceea, în contextul pandemiei Covid-19 și pentru că spațiile de joacă în acest moment nu sunt deloc tranzitate de copii, se începe reabilitarea.

Spațiile de distracții vor intra în renovare, astfel încât să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța copiilor și tinerilor care le vor utiliza în viitor. Măsura intră în vigoare începând de  astăzi, până în data de 5 aprilie.

În Țara Piticilor se vor vopsi toate ansamblurile de joacă și vor fi înlocuite elementele deteriorate, pentru a putea fi folosite apoi în siguranță de către prichindei. Totodată, vor fi văruite bordurile și pomii, iar gardurile vor fi vopsite.

În ceea ce privește Gravity Park, în cadrul complexului vor fi realizate lucrări care sunt necesare, precum vopsirea elementelor utilizate în practicarea sporturilor extreme, zugrăvirea pereților interiori ai clădirii sau igienizarea toaletelor.

Toate lucrările vor fi realizate cu angajații proprii ai Regiei.

related posts

Leave a Comment