Home Administrație publică Continuă demolarea construcțiilor abandonate

Continuă demolarea construcțiilor abandonate

by Romanov Alex
0 comment

Continuă acțiunile de demolare a construcțiilor abandonate și insalubre din municipiul Constanța. Până în prezent, au fost dezafectate cinci astfel de clădiri din mai multe zone ale orașului de la malul mării.

Acțiunea a demarat în urmă cu câteva luni, când a fost dezafectat un chioșc din zona Cireșica ce fusese abandonat și care se transformase în focar de infecție. De altfel, toate construcțiile pentru care s-a luat decizia dezafectării deveniseră practic depozite de gunoi și adăposturi pentru oamenii străzii.

„Acțiunea este în derulare, urmând ca după eliberarea terenului, administratorul drumului public să reabiliteze trotuarele prin programele pe care le are în desfășurare.”, declară MONICA CABUZ, Poliția Locală Constanța

O altă clădire abandonată și insalubră care a fost demolată zilele trecute este cea din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5.

În total, este vorba despre 5 construcții din mai multe zone ale orașului, care au fost dezafectate până în prezent.

Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și pentru alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

related posts

Leave a Comment