Home Administrație publică „Constanța curată” – pagină de facebook creată de Primăria Constanța dedicată sesizărilor privind curățenia

„Constanța curată” – pagină de facebook creată de Primăria Constanța dedicată sesizărilor privind curățenia

by PĂUN IONELIA
0 comment

Nu de puține ori ne-am plâns de lipsa curățeniei pe străzile Constanței, de o educație în acest sens și de nevoie de implicare mai mare a fiecăruia dintre noi dar și a autorităților, pentru un oraș curat. Administrația locală face un alt pas către cetățeni și lansează o pagină de facebook dedicată sesizărilor privind curățenia în oraș, intitulată Constanța curată, cerând astfel ajutorul fiecăruia dintre noi, ajutor fără de care orașul nu își poate recapăta locul meritat. Iar sesizările nu au întârziat să apară.

La capitolul curățenie, Constanța nu excelează, iar motivele pentru care orașul nostru se luptă cu gunoaiele sunt diverse și țin atât de implicarea fiecăruia dintre noi, de educație, de amenzi, de bun simț, cât și de gestionarea problemei de către administrația locală. Recent, reprezentanții Primăriei au anunțat că a fost creată o pagină de Facebook dedicată sesizărilor privind curățenia în oraș – CONSTANȚA CURATĂ.

Iar sesizările nu au întârziat să apară, constănțenii fotografiind saci de gunoaie aruncate la întâmplare pe spațiul public, obiecte sanitare, peturi și multe altele, în cartierele Constanței. Totodată, în momentul în care comunicăm diverse situații legate de curățenia orașului, trebuie să o facem cu responsabilitate transmit reprezentanții municipalității, căci sunt implicate resurse importante în soluționarea lor. În continuare, Primăria ne îndeamnă să folosim și canalele cunoscute pentru sesizări, precum adresa de e-mail: primarie@primaria-constanța.ro, platforma sesizari.primaria-constanta.ro/ sau numărul dispeceratului 0241/550055.

related posts

Leave a Comment