Home Administrație publică Doliu în comuna Mihai Viteazu! Primarul Gheorghe Grameni s-a stins din viață

Doliu în comuna Mihai Viteazu! Primarul Gheorghe Grameni s-a stins din viață

by PĂUN IONELIA
0 comment

Este doliu în comuna constănțeană Mihai Viteazu. Primarul Gheorghe Grameni s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani. Era la al șaselea mandat în fruntea administrației publice locale a comunei Mihai Viteazu, din partea PNL, fiind unul dintre primarii cei mai longevici pe funcție, din județul nostru. Atribuțiile în cazul decesului unui edil sunt preluate de viceprimarul în funcție. Dumnezeu să-l odihneacă!

Gheorghe Grameni, primarul comunei constănțene Mihai Viteazu era născut pe 17 octombrie 1949. A fost ales să conducă administrația locală din partea PNL, încă din anul 2000 și era la al șaselea mandat în fruntea comunei, fiind unul dintre cei mai longevici primari din județ. Apropiații fostului edil transmit că acesta fusese diagnosticat cu o boală incurabilă, fiind internat în spital. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Grameni a fost transportat acasă, pentru a-și continua tratamentul. Însă, în această dimineață, a pierdut lupta cu boala. Trupul neînsuflețit urmează să fie depus la capela bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena – I din Constanța. Înmormântarea va avea loc, vineri, la Cimitirul central din Constanța. Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, un apropiat al fostului primar a ținut să posteze un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de facebook.

“Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, a scris Mihai Lupu pe facebook.

Atribuțiile vor fi preluate conform legii de viceprimarul comunei, Oana Nedelea, urmând ca în termen de 90 de zile să fie stabilită, conform Codului Administrativ, data alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar.

related posts

Leave a Comment