Home Actualitate Percheziții la persoane bănuite de trafic droguri de risc și mare risc

Percheziții la persoane bănuite de trafic droguri de risc și mare risc

by Antonia Mocanu
0 comment

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut. 

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat, la un festival de muzică electronică desfășurat într-o stațiune din județul Constanța, 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.

În cursul aceleiași zile, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la locurile de cazare ale celor 2 bărbați, din stațiunea Olimp, fiind descoperite 8 grame de amfetamină, 67 de grame de comprimate MDMA, 5 comprimate de Alprazolam și 4 grame de cannabis.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus reținerea bărbatului de 27 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, urmează a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

related posts

Leave a Comment