Home Actualitate Adulții consumă știri pe rețelele de socializare

Adulții consumă știri pe rețelele de socializare

by Antonia Mocanu
0 comment

Așa arată un studiu făcut de Google. Ceea ce era și de așteptat având în vedere faptul că pe zi de trece platformele și rețelele de socializare se dezvoltă cu pași repezi.

Sectorul de vârstă care încă se mai informează din presa scrisă sau din mediul audio-vizual este cel de vârsta a treia, în timp ce tinerii, dar și adulții tineri se informează aproape exclusiv de pe internet și prin prisma site-urilor care abundă de știri din toate domeniile și mediile.

„Ca urmare a dezvoltării tehnologice, în țările dezvoltate, 62% dintre adulți consumă știri pe rețelele de socializare. De asemenea, în tarile dezvoltate, majoritatea adulților consumă știri pe aplicațiile de chat. Sunt noi forme de media la orizont, device-uri activate vocal, care vor schimba modul în care ne raportăm la inteligența digitală”, a declarat un reprezentant Google.

Un alt studiu mai menționează faptul că oamenii nu sunt atât de dispuși să plătească pentru content media, tocmai de aceea site-urile de știri sunt alternativa actuală și, evident și viitoare.

Sursa foto: lyberti.com

related posts

Leave a Comment