Home Administrație publică Băncile de pe faleza Cazinoului din Constanța , recondiționate

Băncile de pe faleza Cazinoului din Constanța , recondiționate

by Crina Matei
0 comment

Băncile de odihnă de pe Faleza Cazinoului din Constanța au intrat într-un amplu proces de întreținere și recondiționare. Echipele primăriei au demontat aproximativ 80 de bănci, în cadrul unor lucrări anuale de întreținere. 50 dintre acestea au fost deja vopsite și reparate și repuse pe poziții.

Constănțenii și turiștii care ies la plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța se vor putea odihni pe băncuțe recondiționate proaspăt. Echipele primăriei au început lucrările anuale de întreținere a băncilor, au demontat aproximativ 80 de astfel de echipamente de decor de la Comandamentul Flotei până la Poarta 1 și le-au transportat în ateliere speciale unde au fost vopsite și reparate acolo unde a fost cazul.

50 dintre acestea au fost deja repuse pe poziții, iar în următoarele zile echipele Serviciului Dotări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța lucrează la remontarea băncilor în zonele din care au fost ridicate.

Astfel de lucrări de recondiționare și întreținere  a mobilierului urban au loc anual, după încheierea sezonului rece.

În continuare, reprezentanții primăriei Constanța fac apel la constănțeni și turiști să păstreze intact mobilierul urban amplasat în zonele de promenadă din municipiu și nu numai. Cei care distrug mobilierul urban riscă amenzi usturătoare.

related posts

Leave a Comment