Home Editorii noștri îți recomandă Creștere semnificativă a cererii românilor pentru litoralul bulgăresc

Creștere semnificativă a cererii românilor pentru litoralul bulgăresc

by Romanov Alex
0 comment

Litoralul bulgăresc, la mare căutare în perioada minivacanței de Sfânta Maria, în rândul turiștilor români. Vânzările pentru vacanțele în stațiunile din țara vecină au crescut considerabil în ultima perioadă, iar un motiv întemeiat în constituie faptul că Bulgaria este, la ora actuală, singura țară turistică europeană care nu are niciun fel de restricții pentru turiștii români.

Românii sunt, în continuare, dornici de călătorii. Programele restaurantelor și barurilor de pe litoralul bulgăresc sunt normale, acestea fiind deschise și în interior. Un argument în plus de care țin cont cei care și-au rezervat deja sejurul pentru perioada minivacanței de Sf. Maria.

Într-o analiză realizată de un touroperator specializat pe litoralul bulgăresc se arată că cele mai populare stațiuni de pe litoralul țării vecine sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor și Albena.

“Ca o noutate, față de prima parte a pandemiei, turiștii români au început să meargă și în sudul litoralului bulgăresc, unde sunt resorturi mari, de calitate ridicată. Ne așteptăm în general ca această creștere mare să continue până în septembrie.”, declară SEBASTIAN CONSTANTINESCU, consultant în turism

În medie, cu un tarif cuprins între 650 și 750 de euro per sejur cameră, o familie poate achiziționa un pachet turistic de calitate, la un hotel bun, aproape de plajă, cu șezlonguri incluse în preț și servicii all inclusive sau ultra all inclusive. Însă pot apărea surprize plăcute și la 500 de euro. În general, hotelurile din sudul litoralului bulgăresc au tarife mai mici cu 10-15% față de cele practicate în nord.

sursa foto: soleato.com

related posts

Leave a Comment