Home Actualitate Percheziții într-un dosar de trafic de droguri

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri

by Antonia Mocanu
0 comment

O nouă zi, o nouă persoană descoperită că deține substanțe susceptibile. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat trei percheziții domiciliare, pentru documentarea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Ca urmare a activităților de cercetare într-un dosar de trafic de droguri, în care este cercetat un bărbat,  în vârstă de 40 de ani, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și comuna Corbu.

Astfel, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 840 de grame de cannabis, 1.350 de grame de substanță cu efect psihoactiv, 7.600 de lei, precum și un instrumentar de preparare a substanțelor cu efect psihoactiv. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, față de un bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Amintim faptul că în ziua precedentă trei bărbați au fost reținuți pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc și mare risc. 

related posts

Leave a Comment