Home Actualitate Spectacole în Parcul Arheologic din Constanța

Spectacole în Parcul Arheologic din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Eveniment cultural-artistic la Constanța. Iubitorii teatrului se pot bucura de spectacole, timp de o lună și jumătate, în cadrul acestei stagiuni estivale. Turiștii și constănțenii pot petrece o seară  de neuitat pe litoral, bucurându-se de reprezentații de marcă.

În acest week-end, actori din cadrul Teatrului de Stat Constanța vor juca în două spectacole, ce urmează a avea loc în Parcul Arheologic de pe litoral. “Meciul de Comedie” este un spectacol inedit de improvizație. Două echipe formate din actori vor face un show spontan și interactiv.

„Desculț în parc” este unul dintre spectacolele consacrate din repertoriul Teatrului de Stat Constanța și urmează a avea loc o nouă reprezentație la finalul acestei săptămâni. Spectacolele TSC vor avea loc în week-end de la ora 21:30. Accesul la spectacole va fi gratuit, în limita a 150 de scaune.

În contextul pandemiei de Covid-19, spectacolele vor avea loc în conformitate cu normele impuse de autorități, pentru a combate și limita răspândirea virusului. Purtarea măștii de protecție este obligatorie și la intrare fiecărei persoane i se va măsura temperatura. Reprezentațiile din stagiunea estivală, oferite de Teatrul de Stat Constanța vor continua până la sfârșitul lunii august.

related posts

Leave a Comment