Home Actualitate Sfaturi de la specialist pentru o piele de invidiat

Sfaturi de la specialist pentru o piele de invidiat

by Antonia Mocanu
0 comment

Odată cu schimbarea anotimpului, se petrec modificări și la nivelul pielii tocmai de aceea, îngrijirea tenului trebuie facută cu produse corespunzătoare nevoilor acestuia, în funcție de fiecare anotimp. Există multe metode prin care poţi şi ar trebui să îţi îngrijeşti pielea şi tenul în sezonul rece, deoarece fie că este vorba de primăvară, vară, toamnă sau iarnă, pielea noastră are nevoie de o atenţie specială.

Toamna este un sezon de tranziție în care există și zile mai răcoroase, dar și zile mai călduroase. Aceste modificări de temperatură se resimt și la nivelul pielii, astfel avem nevoie de o modificare a rutinei de îngrijire a tenului. Din pricina temperaturilor care de la o zi la alta scad, pielea resimte aceste schimbări.

Tot în această perioadă de tranziție dintre vară și toamnă specialiștii ne recomandă faptul că acum este momentul potrivit pentru o serie de tratamente la specialist non-invazive ce pot corecta cu ușurință micile imperfecțiuni ale pielii. De asemenea alimentația și hidratarea sunt extrem de importante  pentru a avea un ten sănătos și curat.

Alimentele bogate în acizi graşi esenţiali Omega-3 şi antioxidanţi, cum ar fi polifenolii, vitaminele A, C şi E te pot ajuta să inversezi daunele produse de soare şi să îţi pregăteşti organismul şi pielea pentru „provocările” cu care se vor confrunta în timpul sezonului rece.

related posts

Leave a Comment