Home Administrație publică Proiecte de perspectivă, la Medgidia

Proiecte de perspectivă, la Medgidia

by Romanov Alex
0 comment

Municipiul Medgidia are nevoie urgentă de investiții. Sistemul medical reprezintă una dintre prioritățile candidatului PSD la Primăria Medgidia, Luminiței Vlădescu. Totodată, investițiile în tot ceea ce presupune confortul urban sunt o altă necesitate stringentă pentru locuitorii orașului.

Una dintre cele mai grave situații cu care se confruntă locuitorii din Medgidia o reprezintă imposibilitatea de a apela la Spitalul Municipal, indiferent de problemele medicale cu care se confruntă.

”Spitalul este închis pentru serviciile medicale acordate oamenilor din Medgidia, întrucât este declarat spital Covid. Vrem să deschidem o parte din spital după modelul Spitalului Mangalia, deci există un precedent și sunt convinsă că putem să rezolvăm și noi această problemă prin implicare.”, declară LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

De asemenea, investițiile în confortul urban constituie o altă prioritate pentru Luminița Vlădescu. De pildă, la ora actuală, în Medgidia nu există niciun loc de joacă adecvat pentru cei mici.

”Avem nevoie de cât mai multe locuri de joacă în oraș, modernizate, extinse, copiii să se joace în siguranță și sunt convinsă că putem realiza acest lucru, având în vedere că am văzut de-a lungul timpului că primarii nu au avut o atenție deosebită pentru aceste aspecte și nici direcțiile din subordine nu s-au preocupat în mod direct.”, declară LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Luminița Vlădescu își îndreaptă atenția și către producătorii și comercianții din piețele municipiului Medgidia. Și la acest capitol, orașul este dificitar, este de părere fostul viceprimar.

”O altă problemă a orașului nostru sunt piețele, care nu sunt reabilitate de ani și ani de zile. Este o prioritate, pentru că oamenii vin aici să cumpere marfă proaspătă, este un alt subiect pe care îl vom aborda ulterior ca aici să desfacă în special producătorii locali și din împrejurimi.”, mai spune LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Și nu în ultimul rând, un alt proiect extrem de important pentru întreaga comunitate vizează rețeaua de apă și canalizare.

”Există un proiect inițiat în consiliul local, în acest mandat, de către mine pentru reabilitarea acestor rețele care sunt foarte vechi. Alături de operatorul regional din Constanța, noi vom accesa 11 milioane de euro. Pentru acest lucru, este nevoie în paralel de implicarea autorității locale și a mea în mod special pentru că eu am propus acest proiect de subvenționare a tarifului la apă cu 4 metri cubi. Eu am propus și voi propune din nou ca familiile care au o situație dificilă să primească 4 metri cubi pe factură ca o subvenție.”, completează LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Pe lângă toate cele enumerate, Luminița Vlădescu mai are numeroase alte proiecte ce ar putea fi implementate în următorii patru ani, în Medgidia.

related posts

Leave a Comment