Home Actualitate S-a redeschis Țara Piticilor

S-a redeschis Țara Piticilor

by Antonia Mocanu
0 comment

Spațiu verde îngrijit, locuri de joacă moderne și reabilitate, ansambluri proaspăt vopsite și multă voie bună deoarece Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie și-a redeschis porțile începând din weekend. S-a lucrat mult în ultimele luni la tot ceea ce înseamnă reabilitarea spațiului preferat al copiilor, pentru a-i primi cum se cuvine și în siguranță.

Odată cu redeschiderea, accesul în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se realizează în altă modalitate diferită ca până acum, din cauza pandemiei COVID-19. Astfel că accesul în parcul de distracții va fi limitat, cu scopul de a menține un spațiu sigur pentru cei mici, intrarea făcându-se pe la  poarta nr. 2, , iar ieșirea prin celelalte două porți ale complexului, însă cu toate regulile în vigoare, părinții bunicii și copiii abia au așteptat ca Țara Piticilor să își redeschidă porțile.

Prichindeii care merg în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se pot da în leagăne, se pot cățăra pe tot felul de ansambluri viu colorate și cu modele special concepute pentru ei,  și se pot plimba și juca într-un spațiu dedicat lor și părinților și bunicilor care îi însoțesc.  

related posts

Leave a Comment