Home Actualitate Campus olimpic sportiv pentru Constanța

Campus olimpic sportiv pentru Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Campus Olimpic Sportiv pentru Constanța. Acesta este cel de-al treilea proiect de anvergură din platforma program a Corinei Martin, candidatul PER pentru Primăria Constanța. Acesta se alătură primelor două proiecte deja anunțate anterior, Parcul Modern și Mica Veneție.

Prin construirea acestui Campus Olimpic Sportiv, Corina Martin și echipa plănuiesc să strângă sub cupola acestuia toate sporturile constănțene indiferent că vorbim de tenis, dans, echitație, înot și așa mai departe.

De asemenea, prezent la conferința de presă și candidatul Partidului Ecologist Român la președinția Consiliului Județean Constanța, Daniel Moraru a prezentat câteva dintre proiectele pe care vrea să le pună în aplicare în județ în ceea ce privește educația, sănătatea și bunăstarea cetățenilor, dar și crearea unui ziar – manifest pentru Constanța.

În cadrul conferinței de presă, Corina Martin a anunțat faptul că în planurile sale de viitor, drept proiecte pentru Constanța sunt și construirea parcărilor supraterane, dar și o modernizare, reîmprospătare și ecologizare ca la carte a Parcului Tăbăcărie și transformarea lui într-un spațiu de agrement atât pentru cei mici, dar și pentru adulți.

related posts

Leave a Comment