Home Uncategorized Alternativă pe litoral

Alternativă pe litoral

by Antonia Mocanu
0 comment

Atunci când spui litoral, gândul îți zboară automat la soare, mare și o întindere nesfârșită de nisip fin. Nu este însă chiar așa. Litoralul românesc oferă și alte alternative în special  împătimiților de sport și adrenalină. De la Mamaia și până în sud, parcurile acvatice pot înlocui cu succes  bălăceala în mare și leneveala la soare. Și pe deasupra  aici distracția se îmbină cu sportul .

La Mamaia a fost construită cea mai mare insuăa plutitoare de pe litoral, iar  iubitorii sporturilor extreme găsesc aici de la simplele hidrobiciclete sau plăci de stand-up paddle până la sky jet-uri sau ambarcațiuni de mare viteză. Noutatea o reprezintă însă cable-parc-ul, o zonă în care amatorii de senzații tari pot practica skybording.

Zona este dedicată în special celor neexperimentați, dar care doresc să urmeze cursuri, iar mai apoi să și practice sportul nautic.

Cei mici au și ei partea lor de distracție: o plajă plutitoare, unde întâlnesc diverse obstacole și unde își pot pune la încercare calitățile atletice. Primesc veste de salvare încă de când intră în parc, sunt supravegheați permanent de salvamari, astfel că părinții se pot relaxa liniștiți  pe sezlonguri.

Pentru două ore în acest parc tariful este de 60 de lei de persoană, iar pentru o zi întreagă 100 de lei. În preț este inclus accesul la plaja plutitoare, la sezlonguri, dar și la tot ce înseamnă ambarcațiuni nemotorizate.

Un sky-jet sau o ambarcațiune motorizată costă între 150 și 600 de lei,  în funcție de intervalul orar și motorul ales.

related posts

Leave a Comment