Home Uncategorized Constanța, în scenariul roșu

Constanța, în scenariul roșu

by Antonia Mocanu
0 comment

În județul Constanța s-au înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică 270 noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 48 persoane de pe teritoriul județului nostru au fost reconfirmate pozitiv. Totalul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 33.695.

Conform Direcției de Sănătate Publică Constanța incidența înregistrată în data de 11 martie pentru județul nostru este de 2.27 per 1.000 de locuitori, fiind în creștere, iarincidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 3.52, fiind pe un trend ascendent.  Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 1.098 cazuri de persoane infectate mai sunt active, iar în privința județului, 1.748.

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județ sunt 282 persoane internate, în timp ce 2.105 se află în carantină la domiciliu în acest moment, iar 1.516 persoane sunt izolate la domiciliu. Până în prezent, peste 850 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În ceea ce privește numărul de teste efectuate menționăm faptul că în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele ore, în județul Constanța au fost realizate 254 de teste antigen și 806 teste RT-PCR.     

related posts

Leave a Comment