Home Actualitate Castelul Thobias este scos la licitaţie

Castelul Thobias este scos la licitaţie

by Florentina Lup
0 comment

Consiliul Județean Sibiu organizează licitație publică pentru vânzarea Castelului Thobias, situat în satul Boarta, comuna Șeica Mare.

Castelul Thobias este un conac rural, clasat în categoria monumentelor istorice, situat la 35 de km de municipiul Sibiu. Terenul aferent construcției are o suprafață de 3690 mp.

Imobilul este compus din 2 pavilioane, cu demisol și parter înalt, cu o suprafață utilă de aproximativ 600 mp. La demisol sunt 11 încăperi, din care 6 pivnițe, o bucătărie, o sală de cazan și o spălătorie. Parterul cuprinde 16 încăperi: 11 camere, un grup sanitar, două holuri și un portic.

Persoanele interesate să participe la licitație pot să viziteze amplasamentul și împrejurimile acestuia.

Prețul de pornire al licitaţiei, pentru imobil şi teren, este de 302.850,98 lei fără TVA, echivalentul a 62.526 euro. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai mare oferit peste prețul de pornire al licitației.

Ofertele se depun, până în data de 07.07.2020, ora 14:00, la sediul Consiliului Județean Sibiu, str. G-ral. Ghe. Magheru, nr. 14.

Caietul de sarcini, regulamentul și contractul de vânzare pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/evenimente/31316/.

related posts

Leave a Comment