Home Administrație publică Creşă nouă în oraşul Techirghiol

Creşă nouă în oraşul Techirghiol

by Crina Matei
0 comment

Consilierii locali au adoptat în ultima şedinţă a Consiliului Local Techirghiol hotărârea privind numărul de burse şcolare pentru elevii Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” pentru anul şcolar 2021-2022.Faţă de sumele venite de la bugetul de stat pentru bursele sociale şi de merit, consilierii locali au aprobat suplimentarea acestora.

Este vorba despre 156 de burse. Există 96 de burse de merit (burse pentru elevii cu media între 9.50 şi 9.99 (100 de lei în plus), în cuantum de 300 de lei, burse pentru elevii cu media 10 (150 de lei în plus) în cuantum de 350 de lei). Mai sunt 47 de burse sociale în cuantum de 200 de lei şi 13 burse de studiu în cuantum de 150 de lei.

Tot în ultima şedinţă a fost aprobată şi hotărârea prin care se predă către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administrației, prin Compania Naţională de Investiţii, terenul unde urmează să se construiască creşa din oraşul Techirghiol.

Proiectul acestei creşe a fost inclus pe lista de investiţii a Ministerului Dezvoltării şi are o valoare de 12 milioane de lei. Noua creşă va avea o capacitate de 40 de locuri, adică 4 clase a câte 10 copii.

related posts

Leave a Comment