Home Uncategorized Prima ședință AcoR, după alegeri

Prima ședință AcoR, după alegeri

by Antonia Mocanu
0 comment

Vineri, 12 martie 2021, la sediul Bibliotecii Județene Constanța a avut loc ședința ordinară a Adunării Generale Ordinare a Filialei Județene a AcoR, în noua formulă a filialei,  după alegerile de la începutul lunii martie.

Ordinea de zi pentru convocarea prevăzută a vizat aprobarea Raportului de activitate al Filialei Județene Constanta pe anul 2020, executarea bugetului de venituri și cheltuieli, bilanțul contabil, proiectul bugetului de venituri și cheltuieli, precum și prezentarea proiectelor de viitor ale Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor  din România, dar și  modificarea și completarea Statutului Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor din România.

Totodată, în această primă ședință a mai fost prezentat și proiectul „Consolidarea cooperării dintre Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi structurile asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale”, ce are ca obiectiv general dezvoltarea şi implementarea mecanismelor de coordonare, cooperare şi consultare.

Invitat în cadrul ședinței, directorul Camerei de Conturi a Județului Constanța,  Ion Bobe, și-a arătat deschiderea și dorința de colaborare cu toate unitățile administrativ teritoriale ale județului prin realizarea de parteneriate de lucru între instituția ce o reprezintă și primăriile fiecărei comune din județ.

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate în unanimitate, iar președintele filialei județene, Mariana Gâju a prezentat, de asemenea și proiectele de viitor ale Filialei Județene Constanța a ACoR.  

related posts

Leave a Comment