Home Uncategorized Înscrie-te acum la cursul de formare ,,EYE Liner”!

Înscrie-te acum la cursul de formare ,,EYE Liner”!

by Florentina Lup
0 comment

Agenţia Naţională Erasmus+, din Suedia, organizează în perioada 5 – 14 februarie cursul ,,EYE Liner” ce urmăreşte să ofere o experiență internațională actorilor implicați activ în lucrul cu tinerii.

Înscrierea se face online, până în data de 8 ianuarie, prin completarea formularului de candidatură (este necesară în prealabil înregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la adresa: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/application-procedure/9779/application/.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • să reprezinte o organizaţie/instituţie care lucrează direct cu tineri;
  • să fie interesaţi de viitoare proiecte internaționale (Erasmus+) în domeniul tineretului;
  • să cunoască la nivel avansat limba engleză (scris, vorbit);
  • să aibă vârsta minimă de 18 ani.

Prioritate în selecție vor avea participanții care nu au mai beneficiat de finanțare TCA în perioada 1 ianuarie 2019 şi până în prezent.

Din România, vor participa maxim 2 persoane. Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP, iar selecția finală, la nivel European, va fi făcută de Agenția Națională din Suedia. Cursul se desfășoară online și nu presupune nicio taxă.

Informații suplimentare pot fi consultate la adresa: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/eye-liner-in-sweden.9068/.

related posts

Leave a Comment