Home Uncategorized Doi constănțeni, participanți în cadrul concursului național de securitate cibernetică “UNbreakable România”

Doi constănțeni, participanți în cadrul concursului național de securitate cibernetică “UNbreakable România”

by Romanov Alex
0 comment

Doi studenți ai Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, au participat, în perioada 16-18 octombrie 2020,  la concursul național de securitate informatică “UNbreakable România”, adresat liceenilor și studenților din România.

Lucian Plăcintă, student în anul III, specializarea Informatică,  și Antonio-Gabriel Vasile, student în anul III, specializarea Computer Science, au reușit să se claseze, sub coordonarea asist. univ. dr. Dorin Iordache,  pe locurile 43, respectiv 42, dintr-un număr total de 380 participanți. 

Scopul concursului este educarea noii generații de hackeri etici și ghidarea acestora către o carieră de succes în securitate cibernetică.

“UNbreakable România” este o competiție pentru studenți și elevi de liceu din România ce adresează subiecte de actualitate în materie de amenințări cibernetice și securitate informatică.

sursa foto: pinmagazine.ro

related posts

Leave a Comment