Home Actualitate Misiune pentru viaţă | Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor

Misiune pentru viaţă | Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor

by Romanov Alex
0 comment

40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa se vor prezenta, zilele acestea, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, aceasta fiind a treia acţiune umanitară de donare de sânge organizată anul acesta.

Jandarmii constănţeni sunt parte a comunităţii şi participă constant la campaniile sociale iniţiate de diferiţi reprezentanţi ai societăţii civile, iar de această dată ne-am alăturat Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, în efortul comun de a aduce speranţă şi încredere celor a căror viaţă depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi umanitare, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.

Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideţi să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge şi să salvăm cât mai multe vieţi!

sursa foto: IJJ Constanța

related posts

Leave a Comment