Home Actualitate Sală de sport pentru liceul din Techirghiol

Sală de sport pentru liceul din Techirghiol

by Antonia Mocanu
0 comment

Liceul Teoretic Emil Racoviță se bucură de o nouă sală de sport, modernă, la standarde europene și care va deservi aproximativ 800 de elevi. Lucrările au fost demarate în urmă cu câteva luni, iar acum, copiii din Techirghiol pot face orele de educație fizică într-un spațiu destinat lor.

După doar câteva luni de construire a unei săli de sport moderne pentru elevii din Techirghiol, la doar câteva zile după începerea anului școlar 2020-2021, Liceul Teoretic Emil Racoviță se poate mândri cu o sală  de sport încăpătoare, unde elevii de la clasa zero până la cei mai mari, de liceu să desfășoare orele de educație fizică, în condiții de siguranță și cu dotări practice.

Sala de sport a fost construită pe o suprafață de 460 de metri pătrați și a fost dotată corespunzător pentru elevii din Techirghiol. De asemenea, realizarea acestei săli va oferi elevilor disponibilitatea de a practica sportul într-o locație nouă, modernă, sigură pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Bugetul alocat pentru construirea sălii de sport de la Liceul Teoretic Emil Racoviță, în valoare de 1,5 milioane de lei provin atât din bugetul consiliului județean, dar și din bugetul consiliului local Techirghiol.

related posts

Leave a Comment