Home Actualitate Plata prin SMS, o nouă modalitate de obținere a permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Plata prin SMS, o nouă modalitate de obținere a permiselor de acces în Rezervația Biosferei Delta Dunării

by Florentina Lup
0 comment

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării informează că, începând cu data de 6 august 2020, plata permiselor de acces în rezervație se poate face și prin SMS. Această nouă facilitate completează celelalte opțiuni de plată, respectiv aplicația online de eliberare a permiselor, automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea, în localitățile Corbu, Vadu și Murighiol, precum și Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan și Chilia Veche.

Plata permiselor se va face prin SMS la numărul 7494 cu următoarele variante de text:
• pentru permise acces turist 1 zi – TUR1 urmat de Nume și Prenume (Ex: TUR1POPESCU ION);
• pentru permise acces turist 7 zile – TUR7 urmat de Nume și Prenume;
• pentru permise acces turist 1 an – TURAN urmat de Nume și Prenume;
• pentru permise acces auto 1 zi – AUTO1 urmat de Nr. înmatriculare autovehicul (Ex: AUTO1TL01ABC);
• pentru permise acces auto 1 an – AUTOAN urmat de Nr. înmatriculare autovehicul;
• pentru permise acces ambarcațiune 7 zile – AMB7 urmat de date identificare ambarcațiune (tip barcă, nr. înmatriculare sau nume barcă) (Ex: AMB7Barcă laguna, AMB7002547, AMB7Marina);
• pentru permise acces ambarcațiune 1 an – AMBAN urmat de date identificare ambarcațiune (tip barcă, nr. înmatriculare sau nume barcă).

Se va primi, în cel mai scurt timp, un cod de confirmare, precum și detalii despre permisul solicitat. Pentru verificare este obligatoriu să aveți telefonul funcțional și să păstrați mesajul pentru control.
Tariful pentru SMS variază în funcție de costurile aplicate de operatorul de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, DIGI, Telekom) și de cursul valutar BNR la data emiterii facturii telefonice către utilizator.

Costurile totale pentru permisele de acces pot fi consultate aici: https://scanteiaonline.ro/sms-arbdd-2/

related posts

Leave a Comment