Home Editorii noștri îți recomandă Ilie Cobzariu, de la PMP, un profesionist pentru Primăria Ovidiu

Ilie Cobzariu, de la PMP, un profesionist pentru Primăria Ovidiu

by Crina Matei
0 comment

A lucrat în transporturi navale, şi aproape două decenii, în comerţ exterior, la Administraţia Zonei Libere Sulina. A ocupat funcţia de director executiv din 2000 până în 2009, a primei administraţii portuare private, TRANSNAV SA – Tulcea. Din 2012 până în prezent este director general al firmei de pază şi protecţie One Star Security. Este născut în1962 în judeţul Botoşani, iar „prin dispoziţia partidului comunist din 1983”, cum ne mărturisea, a fost mutat în Dobrogea. Este jurist de profesie. Are o familie frumoasă şi o nepoţică de trei ani, de care este foarte mândru. Spune despre sine, că este un om împlinit profesional şi familial. Vorbim despre Ilie Cobzariu, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), la funcţia de primar al oraşului Ovidiu.

-Cu ce proiecte veniţi pentru a moderniza oraşul Ovidiu? Care sunt principalele axe de dezvoltare?

-Digitalizarea. Este cheia de bord a oricărei administraţii. Dacă nu există digitalizare nu există comunicare. La ora actuală, prin site-ul Primăriei putem spune că bate vântul. Nu găseşti nicio informaţie legată de deciziile consiliului local, nici de numărul de locuitori. Pentru o administraţie transparentă, mai aproape de cetăţeni, este nevoie să digitalizăm toate deciziile Primăriei, pentru ca oamenii să vadă cum se cheltuiesc banii publici.

– Cum o să sprijiniți educația?

-Dacă cetăţenii mă vor alege, în calitate de primar voi finanţa pregătirea şi specializarea cadrelor didactice pentru predarea la distanţă. Voi dota unităţile de învăţământ cu echipamente didactice de ultimă generaţie. Voi construi un after-school pentru clasele I-VIII, cu cantină pentru elevi. Şi pentru că Ovidiu este în plină dezvoltare voi construi o grădiniţă nouă, pentru că cea existentă nu este suficientă.

related posts

Leave a Comment