Flori de 8 martie

by Crina Matei
0 comment

Pacientele internate pe câteva secții din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au avut parte de 8 martie de o surpriză pregatită chiar de alte femei. Reprezentantele Organizației Femeilor Social Democrate Constanţa au fost alături de doamnele care trăiesc cele mai importante momente ale vieții – aducerea pe lume a pruncilor, la maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”  din Constanța.

Anul acesta, mai multe femei din Constanţa au născut chiar de ziua internaţională a femeii. Ele se pot mândri cu faptul că au primit cel mai preţios cadou din viaţa lor. Nu este vorba de buchete de flori imense, ci de bebeluşi care au ales să vină pe lume chiar de de 8 Martie. Tinerele mame, pacientele din cadrul secțiilor de ginecologie,  oncologie, terapie intensivă dar și personalul medical care le acordă sprijin, au primit în dar mici simboluri ale primăverii din partea femeilor din cadrul organizaţiei judeţene PSD.

De felicitări, flori şi zâmbete au avut parte, de 8 Martie, şi pacientele şi cadrele medicale din secţia de primiri urgenţe din cadrul celui mai mare spital din judeţ. Gestul femeilor din PSD a fost primit cu zâmbete şi mulţumiri din partea doamnelor şi domnişoarelor, care în acestă zi de sărbătoare nu au putut fi acasă împreună cu familia.

related posts

Leave a Comment