Home Administrație publică Primăria Constanța participă la Târgul Internațional de la Salonic

Primăria Constanța participă la Târgul Internațional de la Salonic

by Crina Matei
0 comment

Primăria Municipiului Constanța va fi prezentă, în perioada 11-19 septembrie 2021, la cea de-a 85-a ediție a Târgului Internațional de la Salonic (TIF), cel mai mare eveniment expozițional din Grecia, care se desfășoară la Centrul Internațional de Expoziții din Salonic (Helexpo).

TIF este prima expoziție de anvergură organizată în Europa în 2021. Participarea municipiului Constanța la acest târg, alături de Consulatul General al României la Salonic, are ca obiectiv principal promovarea profilului turistic și economic al orașului; totodată, municipalitatea are în vedere, prin participarea la eveniment, consolidarea relațiilor dintre cele două orașe înfrățite – Constanța și Salonic – prin contacte directe ale echipei municipiului cu locuitorii din Salonic. La standul comun al Primăriei și al Consulatului General este promovat unitar municipiul Constanța – (orașul, portul, precum și agenți economici din municipiu care au dorit să se alăture inițiativei noastre).

TIF 2021 a debutat aseară cu discursul inaugural al premierului Greciei rostit în cadrul Forumului Helexpo Salonic 2021, care se desfășoară în paralel cu evenimentul expozițional. În cadrul ediției 2021 a Târgului vor avea loc zilnic conferințe tematice la care vor participa oficiali guvernamentali, decidenți politici, antreprenori, asociații, companii și reprezentanți ai administrației locale din Salonic și din întreaga Grecie, precum și din numeroase alte țări, în principal europene.

related posts

Leave a Comment