Home Editorii noștri îți recomandă Alexandru Matei, student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Constanța, aur la Campionatul Național Universitar de Judo

Alexandru Matei, student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Constanța, aur la Campionatul Național Universitar de Judo

by PĂUN IONELIA
0 comment

Alexandru Matei, reprezentantul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Universitar de Judo, informează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății. 

Potrivit sursei citate, la evenimentul sportiv, aflat la cea de-a 51-a ediție, care a avut loc în perioada 15-16.04.2022, la Sibiu, au participat peste 80 de studenți din 11 centre universitare: Sibiu, București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Pitești, Oradea, Constanța, Timișoara, Craiova și Alba-Iulia. 

„Alexandru Matei, student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UOC Constanța, programul de studii Sport și Performanță Motrică şi a concurat pentru categoria 60 kg la cea de-a 51-a ediţie a Campionatului Național Universitar de Judo, organizată la Sibiu în perioada 15-16 aprilie a. c, unde a cucerit aurul fără emoții pentru susținători și echipa tehnică. Conform Revistei FEFS Constanța, în urmă cu doar câteva săptămâni, sportivul legitimat la C.S. Dinamo a câștigat titlul de Campion Național la categoriile de vârstă U23, U21 dar și medalia de bronz la Cupa Europeană de Juniori de la Atena”, precizează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

related posts

Leave a Comment