Home Administrație publică 56,5 milioane de lei, bani investiți în modernizarea drumurilor și podurilor din județul Constanța

56,5 milioane de lei, bani investiți în modernizarea drumurilor și podurilor din județul Constanța

by PĂUN IONELIA
0 comment

56,5 milioane de lei vor fi investiți în acest an în modernizarea drumurilor și podurilor din județul Constanța. Consiliul Județean și Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța au semnat contractul “Obiective și lucrări de drumuri și poduri pentru anul 2022”. Termenul de execuție al lucrărilor contractate este finele anului 2022.

“Investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru creșterea economică și dezvoltarea socială pe termen lung. Drumurile bune și sigure duc la atragerea investițiilor și la creșterea calității vieții. Știu că vă doriți un județ cu o infrastructură rutieră la standarde europene, așa că multe din investițiile noastre țintesc acest deziderat. Ne dorim cu toții să circulăm pe drumuri mai bune și vom reuși! Cu seriozitate și implicare sunt sigur că vom asfalta tot județul și vom scăpa de drumurile de pământ. Proiectul pe care l-am semnat astăzi și proiectele semnate prin Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, care presupun refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri județene, mă determină să afirm că suntem pe drumul cel bun!” – a declarat Mihai Lupu, președintele CJ Constanța.

related posts

Leave a Comment