Home Editorii noștri îți recomandă Albastrul de metil versus antibiotic

Albastrul de metil versus antibiotic

by Crina Matei
0 comment

Albastrul de metil poate fi, în unele cazuri, o variantă mai ușoară de tratament, putând înlocui chiar și antibioticele. Această substanță ieftină te scapă de infecții urinare și de dureri în gât. În plus opreşte îmbătrânirea prematură.

Deși costă doar câțiva lei, în farmacii, albastrul de metil este foarte eficient în tratarea multor probleme de sănătate, printre care durerile în gât și cele de spate, aftele și infecțiile urinare.

Albastru de metil a fost produs pentru prima dată în 1876. Substanța a fost folosită ca soluție antibacteriologică pentru tratamentul plăgilor de psoriazis și a altor boli, în cazurile de intoxicații cu cianură.

Tratezi durerea în gât

E un remediu rapid pentru durerile sau usturimile din gât. Atunci când neplăcerea apare, poți îmbina capătul unui bețișor de ureche curat cu albastru de metil și să întinzi în câteva momente substanța în locul dureros. Ai grijă să faci mișcări delicate și să nu înfigi bețișorul adânc! O altă variantă, mai sigură, este să iei comprimate de supt ce au în componență și albastrul de metil.

Poți trata infecțiile urinare cu albastru de metil

Infecțiile urinare sunt neplăcute, dureroase și le poate face orice femeie. Există mai multe variante de tratament, de la naturiste la antibiotice, dar și cea cu albastrul de metil. Mai exact, există capsule ce conțin și albastru de metil, care elimina cauzele infecției urinare (de obicei bacteria E.coli) și în același timp și durerea.

Vindeci răni ușoare cu albastru de metil

Deoarece substanța are proprietăți anti-bacteriene, poate fi folosit pentru dezinfectarea rănilor ușoare, superficiale. Albastrul de metil are o toxicitate redusă și în general este tolerat ușor și în tratamentele de lungă durată.

Luptă cu îmbătrânirea

Un studiu recent al Universitatii din Maryland (UMD) din SUA a descoperit că dozele mici de albastru de metil pot inversa simptomele îmbătrânirii premature.
Efectele benefice ale albastrului de metil au loc cu o viteză și eficiență pe care oamenii de știință o consideră „magică”.

Înainte să apelezi la tratamentul cu albastru de metil, întreabă un medic!

Sursa: avantaje.ro

related posts

Leave a Comment