Home Actualitate Voucherele de vacanță și ofertele speciale impulsionează vânzările pentru litoralul românesc

Voucherele de vacanță și ofertele speciale impulsionează vânzările pentru litoralul românesc

by Antonia Mocanu
0 comment

Principalul touroperator specializat atât pe litoralul bulgăresc, cât și pe cel românesc, anunță că turiștii sunt foarte interesați de rezervările tip ”Înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc al Mării Negre. Angajații din sectorul bugetar așteaptă virarea sumelor aferente voucherelor de vacanță pe carduri, așa cum guvernul a promis încă de la finele anului precedent, prin Ordonanță de Urgență.

Un prim prag al campaniei de ”Înscrieri timpurii”, care presupune reduceri de până la 35%, se încheie pe 31 martie. Însă multe hoteluri, în parteneriat cu agențiile de turism, au decis prelungirea unor astfel de oferte, până pe 15 aprilie sau chiar 30 aprilie, pentru a permite turiștilor care încă nu au primit sumele echivalente voucherelor de vacanță să beneficieze în continuare de astfel de reduceri. Reducerile practicate până la finele lunii aprilie sunt cuprinse între 10% și chiar 42%.

Litoralul românesc reprezintă destinația numărul unu a românilor. Mai mult ca oricând, turiștii doresc să călătorească și să se bucure de viață, de timpul lor liber. Iar riviera noastră oferă prețuri pentru toate buzunarele, de la foarte ieftin până la premium. O veste bună este că ofertele speciale continuă, pentru anumite hoteluri, și pe parcursul lunii aprilie”, subliniază Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

La ora actuală, topul cererii pentru stațiunile de pe litoral este condus de Mamaia, urmată de Eforie Nord, Jupiter, Neptun-Olimp și Venus. Tarifele deja negociate pentru litoralul românesc, sezonul estival 2022, rămân neschimbate, dar cele mai avantajoase oferte sunt cele tip înscrieri timpurii (early booking), în special cele promovate până la data de 31 martie dar și în luna aprilie.

Litoralul românesc oferă tarife pentru absolut toate buzunarele. Un hotel de 3 stele din Eforie practică, pentru același interval de timp, o reducere de 30% până la 15 aprilie, turiștii urmând să achite pentru o cameră dublă, fără servicii de masă, 479,52 lei în loc de 686 de lei. Pentru stațiunea Jupiter, un hotel de 3 stele oferă o reducere de 20% până la data de 30 aprilie, turiștii achitând, pentru o cameră dublă standard cu mic dejun inclus, tot pentru perioada 10-15 iunie, 547 de lei în loc de 684 de lei.

related posts

Leave a Comment