Home Actualitate Șansă la normalitate

Șansă la normalitate

by Antonia Mocanu
0 comment

Habitat for Humanity Cumpăna este unul dintre proiectele extrem de importante implementate în comuna constănțeană care a dat șansa de-a lungul timpului, mai multor familii la normalitate, la o casă a lor.

Beneficiarii caselor construite de asociație sunt familiile fără locuință, pentru că deviza principală a proiectului este următoarea: „fiecare om  trebuie  să aibă o locuință simplă și decentă în care să trăiască”. Rezultatele se văd de la sine astfel că Habitat for Humanity Cumpăna a dus speranța unei vieți mai bune prin construirea a 12 case și renovarea locuințelor pentru 16 familii.

În anul 2018 a fost demarat la Cumpăna un alt proiect important „Big Bulid 2018” care a construit de la zero, pe un teren oferit de către primăria Cumpăna 4 duplexuri, continuând cu construcția a alte 5 cvadruplexuri. Deși termenul final a fost stabilit pentru anul 2026, s-au făcut demersuri considerabile, pentru a proiectul să fie finalizat mult mai repede.

Scopul final este unul singur, o locuință decentă, un loc pe care cei mai puțin norocoși să îl numească „acasă”, iar la Cumpăna acest lucru este realizat cu brio.

related posts

Leave a Comment