Home Actualitate Controale drastice pe litoral

Controale drastice pe litoral

by Antonia Mocanu
0 comment

Se anunță din nou controale la sânge pe litoral. Terasele restaurantele, dar și cluburile de la malul mării vor fi verificate de oamenii legii, iar cei care nu respectă regulile privind distanțarea socială vor fi drastic sanctionați. Iar misiunea polițiștilor se anunță una  extrem de dificilă în următoarea perioadă.

După ce weekend-ul trecut s-a tăiat în carne vie și mai mulți agenți economici de terase și restaurante au fost sanctionați pentru nerespectarea regulilor privind distanțarea socială, și la acest sfârșit de săptămână, politiștii s-au întors din nou în teren. Peste 200 de  oameni ai legii, polițiști din toate structurile împreună cu jandarmi și reprezentanți de la DSP, OPC , ITM și ANAF au descins în stațiunile de la malul mării.

Misiunea polițiștilor din weekendul ce tocmai a trecut a fost una foarte grea în condițiile în care la Năvodari a fost organizat primul festival de muzică electronică de amploare la care  au fost așteptați să participe în jur de 500 de tineri.

A fost însă puțin probabil ca lucrurile să se desfășoare exact așa cum anunțau reprezentanții IPJ, iar drept dovada stau imaginile din weekend-urile trecute în  Vama Veche sau  în cluburile din Mamaia acolo unde tinerii au dansat fără să mai țină cont de reguli de distanțare socială.  Politiștii promit însă să stea cu ochii pe aceste evenimente, iar dacă legea nu va fi respectată se va lăsa cu sancțiuni contravenționale dintre cele mai drastice.

related posts

Leave a Comment