Home Actualitate „Împreună pentru Mangalia”

„Împreună pentru Mangalia”

by Antonia Mocanu
0 comment

Zanfir Iorguș este candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Mangaliei. În urma unei analize și a unui sondaj sociologic realizat în luna iulie, membrii alianței PSD, ALDE, PNȚCD au decis faptul că Iorguș este omul potrivit pentru oraș.

Mangalia are nevoie de o schimbare, de o resuscitare, potrivit membrilor alianței, care se bazează pe unitate, echipă, egalitate și respect pe care vor să le implemenzere în stațiunea balneară.

Redresarea Mangaliei este subiectul stringent pe care fiecare din membrii alianței mizează, iar potrivit acestora este multă treabă de făcut în oraș pentru ca acesta să redevină un punct turistic forte pe harta României și nu numai.

Zanfir Iorguș are un plan bine stabilit în ceea ce privește Mangalia, iar din proiectul său de „Renaștere” a orașului fac parte trei piloni importanți precum reconstrucția mediului economic local, respectul pentru cetățean și proprietate din care fac parte grija pentru copiii și tinerii din Mangalia și respectul față de cetățeni, alături de al treilea pilon care este grija față de pensionari și familiile aflate în nevoie.

related posts

Leave a Comment