Home Actualitate Igienizare în Parcul Gării

Igienizare în Parcul Gării

by Antonia Mocanu
0 comment

Horia Constantinescu, candidatul Partidului Puterii Umaniste Social Liberale continuă acțiunile în municipiul de la malul mării. Zilele acestea a revenit în Parcul Gării și alături de voluntarii Asociației eTREZIREA și a întreprins acțiuni de igienizare în Parcul Gării.  

„A fost nevoie de o mobilizare a Asociației eTREZIREA pentru a arăta, din nou, că lucrurile pot fi făcute dacă ar avea cine să se impună. Ne dăm seama că trebuie să fim prezenți, măcar în această perioadă, în fiecare dintre grădinile publice, pentru a demonstra, încă o dată, că Primăria se ține după noi. Dacă în urmă cu câteva zile vă arătam dezastrul din acest parc, astăzi el arată de o mie de ori mai curat. Această intrare am curățat-o noi. De restul s-au ocupat, într-un târziu, angajații Primăriei, numai după ce noi am fost aici. Iar filmarea și imaginile o pot dovedi de la sine. Trebuie să ne mobilizăm și să dovedim că se poate. Dar pentru asta, Constanța are nevoie, în fruntea administrației locale, de un om gospodar, nu unul care permanent, ascunzându-se în spatele biroului, încearcă să copieze și să ajungă din urmă inițiativele contracandidaților”, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța.

De asemenea, Horia Constantinescu, alături de echipa sa a discutat cu cetățenii, le-a înmânat programul de campanie și a vorbit cu locuitorii despre proiectele pe care vrea să le implementeze la Constanța dacă va ajunge să fie primar.  

related posts

Leave a Comment