Home Actualitate Curățenia generală, la final

Curățenia generală, la final

by Romanov Alex
0 comment

Campania de curățenie demarată de Primăria Municipiului Constanța s-a încheiat. Orașul de la malul mării a fost împărțit în șapte zone de intervenție în care s-a acționat timp de mai multe săptămâni.

La campania de curățenie au participat echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au acționat succesiv, iar rezultatele înregistrate sunt semnificative.

Au fost colectate peste 850 de tone de deșeuri, s-au folosit aproximativ șapte tone de detergent biodegradabil concentrat și peste 1000 metri cubi  de apă. De asemenea, polițiștii locali au verificat 897 terenuri private, 138 de șantiere și 1176 de agenți economici. Totodată, au fost aplicate 233 de sancțiuni în valoare de 107.800 lei

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea și dezinfectarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea piețelor agroalimentare și a platformelor de deșeuri, echipele au curățat  mobilerul urban și au igienizat  toate locurile de joacă și parcurile din oraș.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment