Home Actualitate 30 noi cazuri de COVID-19, la Constanța

30 noi cazuri de COVID-19, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.309   de noi cazuri de Covid-19 pe teritoriul României, ajungând la un total de 56.550  de cazuri. De asemenea 922 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. În ceea ce privește județul Constanța, conform raportării au fost înregistrate 30 de noi cazuri, ajungându-se la un total de 1.054 de persoane infectate. De asemenea, 26 persoane au fost reconfirmate pozitiv la Constanța. 

Amintim faptul că ultimele decese înregistrate în județul Constanța au fost cele din data de 31 iulie, o femeie și un bărbat care prezentau comorbidități. Un bărbat de  74 de ani, decesul cu numărul 30, care avea hipertensiune arterială, diabet și care a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase și  o femeie, în vârstă de 88 de ani, decesul numărul 31, care avea drept comorbidități hipertensiune arterială esențială, obezitate, insuficiență cardiacă cronică, edem pulmonar acut și care a decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.054 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 31 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 712 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 280 de persoane internate, dintre care 250 din județul Constanța și 30 din alte județe. De asemenea, la nivelul județului sunt 709 persoane aflate în carantină la domiciliu. Totodată, un număr total de 60 de persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

related posts

Leave a Comment