Home Cultură Spectacole în aer liber, în weekend, la Constanța

Spectacole în aer liber, în weekend, la Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni și turiști! Continuă seria spectacolelor în aer liber, oferite de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Astfel, sâmbătă și duminică, pe platoul din fața Teatrului “Oleg Danovksi”, melomanii vor putea urmări “O sole Mio” și “Musica Sempre Libera”, reprezentații oferite cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

“Suntem deja la jumătatea perioadei de evenimente estivale prin care vrem să recompensăm publicul și să revigorăm viața culturală a Constanței. Beneficiem de sprijinul Primăriei Municipiului Constanța care ne-a înlesnit această serie de evenimente ce au loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”. Am pus în scenă 4 spectacole care se succed, din toate genurile muzicale. Vorbim despre “Magic Swing”, un concert cu muzica anilor 50, 60, 70, 80, toate șlagărele pe care mulți le cunosc, mulți le fredonează și acum și care sunt de impact asupra oricărui gen de public, “Marea și Muzica”, un spectacol dedicat exclusiv instrumentiștilor, iar în repertoriu avem cele mai cunoscute momente din creația clasică, preclasică, impresionistă, din creația muzicii de film, cele mai frumoase melodii scrise de români și din compoziția universală în interpretări deosebite. Noi ne adresăm Constanței, vrem să îmbunătățim starea pe care o avem cu toții acum, în această perioadă și ne dorim să fim întotdeauna o parte a vieții culturale constănțene.”, declară DANIELA VLĂDESCU, director TNOB Constanța

Intrarea este liberă, cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse în această perioadă. De altfel, spectacolele vor continua pe toată perioada verii, pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment