Home Administrație publică Condiții moderne pentru elevi

Condiții moderne pentru elevi

by Romanov Alex
0 comment

Copiii reprezintă o prioritate pentru administrația locală Saraiu. Odată cu începutul noului an școlar, elevii din comuna constănțeană vor avea la dispoziție o sală de educație fizică școlară modernă și extrem de utilă, atât pentru ei, cât și pentru profesori.

Vești bune pentru toți elevii Școlii Generale “Nicolae Maraloi” din comuna Saraiu. Din toamnă, dacă și legea va permite desfășurarea activităților sportive în interior, copiii vor avea un motiv întemeiat de bucurie. Noua sală de educație fizică școlară este gata, fiind dotată corespunzător și amenajată la standarde europene.

„Iată că bunul Dumnezeu ne-a ajutat să putem implementa și finaliza acest proiect de suflet, care este destinat și dăruit copiilor din Saraiu, copiilor de la Școala Generală Nicolae Maraloi, pentru a avea condiții să își desfășoare orele de educație fizică, cât și să practice diverse sporturi.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

O astfel de investiție este extrem de utilă, este de părere edilul comunei Saraiu, care alocă o atenție deosebită educației copiilor din localitate.

„Acest obiectiv de investiții a fost implementat prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de 2.164.000 ron.”, completează DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

Noua sală de educație fizică a fost construită de la zero, fiind amplasată chiar în curtea școlii “Nicolae Maraloi”.

related posts

Leave a Comment