Home Social HCD începe pregătirile pentru noul sezon

HCD începe pregătirile pentru noul sezon

by Antonia Mocanu
0 comment

Handbal Club Dobrogea Sud se reunește astăzi la Constanța. După mai bine de 3 luni, de la ultimul meci jucat la Sala Sporturilor, formația antrenată de Djordje Cirkovic începe antrenamentele. În prima etapă, a noului sezon din Liga Zimbrilor, formația de la malul mării întâlnește CSM Bacău, pe teren propriu.

Schimbări importante la nivelul lotului în această vară la Handbal Club Dobrogea Sud. Finalista Ligii Zimbrilor, acum două sezoane, Dobrogea Sud a realizat 3 transferuri în această pauză competițională. Alen Blazevic, în vârstă de 34 de ani, evoluează pe postul de interstânga și vine din Ungaria, unde a jucat la Pick Szeged.  Acesta a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani cu Dobrogea Sud.

Djordje Cirkovic are mai multe soluții, din această vară și pentru postul de centru . Onur Ersin în vârstă de 28 de ani, vine la Constanța, din Turcia de la Besiktas alături de care a evoluat în Champions League.

Vitaly Kumogorov, inter-stânga, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Dobrogea Sud. Vitaly a mai  evoluat în România, la Dinamo București alături de care a câștigat Liga Zimbrilor, în 2018 și 2019, iar în sezonul trecut a jucat la Tatabanya.

Dobrogea Sud s-a despărțit în această vară de pivotul, Marius Mocanu și de extrema stângă, Vencel Csog care va juca la CSM Făgăraș în următorul sezon.

Dejan Malinovic completează lista plecărilor de la Dobrogea Sud. Jucătorul s-a transferat la Balatonfured,din dorința de a fi mai aproape de casă. La nivelul băncii tehnice, antrenorii secunzi, Alexandru Buligan și Marko Isacovic și-au încheiat contractele cu Dobrogea Sud.

În contextul pandemiei de Covid 19, Dobrogea Sud urmează să efectueze antrenamentele în aer liber. După aproape 2 săptămâni de pregătire la Constanța, handbaliștii vor pleca într-un cantonament la Sfântu Gheorghe, în perioada 7-16 iulie. Prima competiție importantă pentru Dobrogea Sud în noul sezon este Final-Four-ul din Cupa României, ce urmează a avea loc la Constanța, în perioada 15-16 august .

related posts

Leave a Comment