Home Societate Universul și magia copilăriei, la Saraiu

Universul și magia copilăriei, la Saraiu

by Romanov Alex
0 comment

S-au scurs clipe magice, în comuna constănțeană Saraiu. Iar cei mici au fost în centrul atenției, de Ziua Internațională a Copilului. Pe scenă sau în public, cu toții au avut parte de numeroase surprize și cadouri și de un spectacol inedit dedicat copilăriei.

Entuziasm, bucurie, feerie. Cu alte cuvinte, magia copilăriei a prins contur, de 1 iunie, în casa de cultură din comuna Saraiu. Prichindeii din localitate au avut parte de un spectacol diversificat și cât se poate de colorat.

După ce Suflețel și prietenii săi au animat atmosfera și i-au înveselit pe cei mici, pe scenă au urcat apoi numeroși copii talentați, elevi ai profesoarei de canto Elena Plătică.

Între timp, în sală… veselie și voioșie. Căci surprizele au continuat pentru cei mici. Și la fel ca în fiecare an de 1 iunie, niciun copil nu a fost uitat.

“Copilăria este cea mai importantă, copiii sunt inocenți și merită toate eforturile. Așadar, în această zi specială, au fost oferite 220 de burse elevilor din ciclul gimnazial, cât și pachete cu dulciuri, dar și diverse activități care să le încânte sufletul.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

Iar surprizele nu se vor încheia aici. Îndată ce vremea se va îndrepta, într-un weekend din luna iunie, parcul din fața casei de cultură va fi transformat într-un veritabil tărâm magic al copilăriei.

related posts

Leave a Comment