Home Administrație publică Primarul Vergil Chițac, întâlnire cu ministrul Vasile Dîncu! S-a discutat despre o nouă arteră rutieră

Primarul Vergil Chițac, întâlnire cu ministrul Vasile Dîncu! S-a discutat despre o nouă arteră rutieră

by PĂUN IONELIA
0 comment

Primarul Constanței, Vergil Chițac a făcut recent o postare pe pagina sa de socializare cu referire la o nouă investiție în municipiu.

 „Am avut o întâlnire foarte productivă pentru Constanța cu domnul ministru Vasile Dîncu și cu oficiali ai Ministerului Apărării Naționale. Am convenit realizarea proiectului de infrastructură rutieră ce vizează prelungirea străzii Barbu Șt. Delavrancea, în paralel cu străzile Baba Novac și Ștefăniță Vodă, investiție care necesită avizarea traversării mai multor terenuri aflate în administrarea MAPN. Noua arteră va contribui la fluidizarea traficului între cartierele Tomis Nord, Inel I, Compozitori, Coiciu, Anadalchioi și Tomis 3 și va reprezenta o legătură suplimentară între strada Soveja și bd.

Aurel Vlaicu, degrevând traficul de pe Baba Novac și Ștefăniță Vodă. Acesta este un proiect mai vechi, care trenează de peste 6 ani din diverse blocaje birocratice. Urmează ca aparatul de specialitate din Primărie, alături de reprezentanții MAPN, să efectueze mai multe vizite și ședințe de lucru pentru a stabili traseul exact și detaliile tehnice ce vor sta la baza proiectului. Mulțumesc domnului ministru și oficialilor MAPN pentru cooperare și pentru că am agreat o soluție menită să îmbunătățească traficul auto și mobilitatea alternativă din Constanța”, a anunțat primarul Vergil Chițac, pe facebook.

related posts

Leave a Comment