Home Administrație publică Seniorii Constanței, premiați

Seniorii Constanței, premiați

by Romanov Alex
0 comment

102 seniori ai Constanței sunt premiați luna aceasta de municipalitate, după o viață în care au muncit și au contribuit, fiecare în felul său, la clădirea orașului de la malul mării. Astfel, Primăria Constanța îi celebrează pe cei care au împlinit 80, 90, 100 de ani și pe cei care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie trimițându-le banii oferiți drept cadou acasă, prin mandat poștal.

Sumele puse la dispoziție de administrația locală pentru constănțenii care au împlinit aceste venerabile vârste sunt următoarele – 300 de lei pentru seniorii trecuți de 80 de ani, 500 de lei pentru cei de 90 de ani, cu 1.000 de lei pentru cei care au împlinit 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii care se încadrează în criteriile amintite trebuie să trimită adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente:

– cerere tip;

– copie conform cu originalul a certificatului de naștere;

– copie conform cu originalul a cărții de identitate;

– copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Documentele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în ziua de joi între orele 08.30 – 18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

De asemenea, cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

related posts

Leave a Comment