Home Administrație publică Ample controale pe șantierele în lucru

Ample controale pe șantierele în lucru

by Romanov Alex
0 comment

În ciuda numeroaselor activități de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, sunt indentificați deținători de imobile care execută lucrări de construcții fără respectarea prevederilor legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic în zonele de competență în vederea monitorizării construcțiilor aflate în execuție și atenționează investitorii referitor la obligațiile legale pe care le au cu privire la organizarea de șanțier.

Pentru protejarea vizuală față de spațiul public pe perioada executării lucărilor de construcții deținătorii de imobile din municipiul Constanța au obligația legală de montarea de mesh-uri perimetrale imprimate cu fațadele propuse și menținute pe toată perioada executării lucrărilor.

În situația în care sunt sistate lucrările, construcția se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fațadele clădirii propuse și menținute pe toată perioada de conservare a clădirilor.

În situația construcțiilor aflate în stare de degradare, acestea se protejează cu mesh-uri perimetrale, imprimate cu fațada/fașadele clădirilor inițiale și menținute până la începerea lucrărilor de reabilitare autorizate.

Oamenii legii atrag atenția că nerespectarea prevederilor privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța constituie contravenții  și se sancționează cu amendă cuprinsă de la 2.000 lei la 2.500 lei.

Sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment